2011. július 20.

Támogatja a Médiauniót a Helyi Téma

Az Alapítvány idei témája: „Olvass esti mesét a gyermekednek és tölts vele több tartalmas időt!”

Mostantól a Théma Lapkiadó Kft. médiaportfoliója is gazdagítja a Médiaunió támogatóinak körét. Az elsősorban hírekkel és helyi, illetve közéleti információkkal piacán aktív kiadó médiafelülettel és tagdíjjal is hozzájárul a Médiaunió Alapítvány munkájához. Az Alapítvány idei témája: „Olvass esti mesét a gyermekednek és tölts vele több tartalmas időt!”

„ A Théma Lapkiadó Kft. nagy örömmel csatlakozott a Médiaunió páratlan méretű összefogásához és támogatja az augusztus végén kezdődő 2011-es kampányt azért is, mivel az elsősorban családok számára megfogalmazott üzenet az egész társadalom morális értékrendjére hathat” – nyilatkozta Keresztesi Péter, a Helyi Téma ügyvezető igazgatója. Mint elmondta, a Helyi Téma korábban is fókuszált emberi értékek bemutatására, a tudás átadásának fontosságára.

A médiavállalat csatlakozásával a Médiaunió immár több mint 200 tag-, illetve támogató médiumot számlál. A 2011-es kampányhoz tartozó médiafelületek összesítése ezekben a napokban zajlik. A tervek szerint a kampány 2012. február 29-ig tart majd.

 

Címkék: médiaunió