2020. augusztus 06.

Támogatói kampányt indít a G7

A G7 más, mint a többi újság. Nonprofit formában működünk, ami azt jelenti, hogy minden bevételünket, eredményünket a tartalmunk szélesítésére fordítjuk - írják.

Kevés cikkük van, de ezek többsége saját kutatásból, adatgyűjtésből és elemzésből származó tényekre épül, vagy olyan külföldi történet, amelyről korábban itthon nem írtak.

"Azért dolgozunk így, mert fontosnak gondoljuk, hogy az újságot tényalapon, valamiért készítsük, ne érzelmi alapról, valami ellen. Sok versenyben elért üzleti, vállalati sikertörténetről írunk, de az eredményekhez vezető buktatókat és a kudarcokat sem hallgatjuk el. Az előremutató közéleti kezdeményezésekkel szimpatizálunk, de a politikai és üzleti világot behálózó korrupciót is igyekszünk feltárni. Kiemelten foglalkozunk a természeti és a szociális környezet problémáival és megújítási lehetőségeivel is, mert ezek nélkül nincs jövője a társadalomnak.

Cikkeinket politikai alkalmazkodástól, kívülről érkező utasításoktól mentesen írjuk. A független nyilvánosság tere, finanszírozási lehetőségei azonban szűkülnek, ezért egyre nehezebb dolgunk van, miközben az alapos és minőségi munka pénzbe kerül. De, ahogyan az a magyarországi online sajtóban megszokottá vált, cikkeinkhez bárki ingyen hozzáférhet.

Minél több bevételi lábra támaszkodhat egy újság, annál nagyobb esélye van arra, hogy hosszú távon is meg tudja tartani a szerkesztősége és tartalmi megközelítése szabadságát. Ha te is úgy érzed, hogy fontos és értékes, amit csinálunk, és megteheted, akkor támogass minket, úgy, mintha előfizetnél. Ezzel növeled a működésünk biztonságát, és hozzájárulsz ahhoz, hogy olyan minőségben írhassuk az újságot továbbra is, ahogy eddig.

A munkánkat magánszemélyként és cégként is támogathatod egy egyszerű és biztonságos bankkártyás fizetéssel vagy havi rendszerességgel. Utóbbihoz PayPal regisztráció szükséges, ami az oldal tetején a fizetés gombra kattintva néhány lépésben elvégezhető. Iratkozz fel hírlevelünkre is az oldal alján, hogy ne maradj le a legfontosabb sztoriainkról" - írják.

Címkék: média g7

A Facebook ismét lecsapott

16 órája

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.