2020. március 06.

Tibi atya: Etikus 14 éves TikTok-os csajokkal reklámozni?

Az influencer-lufi kipukkanásáról tart előadást Tóth Máté, a Tibi atya brand egyik alapítója a Médiapiac tavaszi konferenciáján, április 2-án.

A jövő évtized trendjeinek megjósolására tesz kísérletet a Médiapiac tavaszi, Jövendőmondók című konferenciája. Az április 2-án tartandó eseményen a kommunikációs, marketing és pr- szakma szakértői tesznek kísérletet arra, hogy meghatározzák a következő évek irányvonalait.

Tibi atya brand egy terv nélküli poénként indult, 2020-ra azonban Magyarország második legnagyobb facebook-, és az első legnagyobb instagramos közössége kapcsolódik hozzá. A név mögött Tóth Máté áll, aki előadásában az influencer-lufi kipukkanásáról fog beszélni.

Mikor pukkan ki az influencer-lufi? Etikus-e 14 éves TikTokos csajokkal reklámozni? Az elkövetkezendő évek nagy kérdése, hogy tudunk-e alkalmazkodni a változó médiafogyasztási szokásokhoz. Erről beszél Tóth Máté, a Tibi atya brand egyik alapító tulajdonosa.

Ha felkeltette az érdeklődésedet az előadás, az alábbi linken most kedvezményes áron regisztrálhatsz az egynapos programra.

Budapesten forgatott Hans Zimmer és Alan Walker

12 órája

Hans Zimmer Oscar-díjas zeneszerző és napjaink egyik legnépszerűbb DJ-je, Alan Walker közös, „Time” című számához a COVID-19 koronavírus miatt kiüresedett városokat megjelenítő videoklipet készítettek.