Június 23-án este 19 órakor a vendég ezúttal Al Ghaoui Hesna lesz, akit leginkább külpolitikai újságíróként, riporterként és haditudosítóként ismert meg a nagyközönség.

Az első premier után nem is kell sokat várni, hiszen vasárnap, június 24-én ugyanebben az időpontban Balsai Móni, Jászai Mari-díjas színésznővel folytatódik a műsor, aki színházi szerepei mellett filmekben és sorozatokban is játszik, így például a Liza, a rókatündér című filmben is.

A premierek sora Hegyi Barbarával folytatódik június 30-án, Kiss Ádámot pedig július 7-én láthatják a nézők a Spektrum Home-on.

D. Tóth Kriszta

A beszélgetések fél órás összeállításban kerülnek tv képernyőre, később hosszabb verzióban majd a WMN.hu YouTube csatornáján is láthatók lesznek.

A Spektrum Home-on májustól új zsánerű műsorokkal is találkozhatnak a nézők, az év hátralévő részében több mint 300 óra új típusú tartalommal bővül a csatorna.

Médiacéget alapított Harry herceg és Meghan Markle

13 órája

Az Archewell a házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.

25 éve mutatták be a kultfilmet

1 napja

Bizony, már ennyi idős Will Smith és Martin Lawrence akció-vígjátéka, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, ami megismertette az egész világgal az Inner Circle ikonikus dalát is.