2020. október 15.

Valótlanságok sorozatát állította az Alfahír

Az időközi országgyűlési választás után elnézést kért a portál.

Többpontos helyreigazítást közölt az Alfahír. A portál még a szerencsi időközi országgyűlési választás előtt írt egy Bíró Lászlót mentegető cikket, amelybe a jelek szerint számos hiba csúszott. Az írásból egyébként kiderült, hogy a baloldali összefogás jelöltjének tiszta a lelkiismerete, és hogy minden gyanús ügylet más nevéhez fűződik.

Bíró László tisztára mosása rosszul sült el. Íme, a portál mindent elmondó helyreigazítása:

"Az alfahir.hu internetes oldalon 2020. szeptember 7. napján megjelent »A csernelyi varroda volt munkatársa cáfolta a Bíró László ellen felhozott fideszes vádakat« című cikkben valótlanul állítottuk, hogy Csorba Istvánné Galambosi Erzsébet, a Fidesz helyi elnöke volt, valótlanul állítottuk, hogy Csorba Istvánné Galambosi Erzsébet csődbe vitte a varrodát és több mint 100 millió forint adótartozást halmozott fel, amit máig nem fizetett ki, továbbá valótlanul állítottuk, hogy ügyvezetése idején a dolgozók nagyon sokszor dolgoztak ingyen még a hétvégéken is, továbbá nem kaptak semmilyen pótlékot. A valótlan tényállításokért az érintett elnézését kérjük."

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.