2018. június 14.

Visszatér Bereznay Tamással a Hentesek

A LiChi TV húsimádó gasztromagazinjának házigazdája ezúttal is az ország legjobb henteseit látja vendégül, hogy ízletes húsételeket készítsenek, és praktikus tanácsokkal lássák el a nézőket.

„Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a nézőktől és szakmai körökből is, így külön öröm, hogy visszatér a Hentesek. Azt hiszem, hogy a hús, mint alapanyag, annyi lehetőséget rejt magában, hogy sosem válik unalmassá egy ilyen húsimádó műsor, mindig van mit tanulni, még nekem is. Ezúttal is kiváló szakembereket hívtam vendégségbe, és egy-egy laza beszélgetés közben finomabbnál finomabb fogások készülnek. Szerintem egy jó hentes már fél siker egy nagyszerű fogáshoz, hiszen rengeteg múlik a jó alapanyagon, arról nem is beszélve, hogy náluk jobban senki nem tudja, hogyan kell bánni a húsokkal. Ezúttal is érdemes lesz minket nézni!" – árulta el Bereznay Tamás, akinek műsora június 18-tól hétköznap 20:00-tól jelentkezik.

Aki pedig a finom húsételek mellett egy kis versengésre vágyna, annak sem kell elkapcsolnia a LiChi TV-ről, hiszen június 21-től minden hétköznap 18:20-tól jön a Séfpárbaj. A csatorna legújabb országos tévépremierjében amatőr és profi szakácsok mérik össze tudásukat. A Séfpárbaj három tagú zsűrije estéről estére arról dönt, hogy az adott feladatot az otthoni főzésben rutint szerzett lelkes amatőrök, vagy a vérprofi séfek csapatának tagja oldja meg ügyesebben - írják.

A nyári ízek szerelmeseinek pedig tematikus hétvégével készül a gasztro csatorna. A „Tudom mit főzöl idén nyáron" programjában a befőzés, a grill ételek, a piknik hangulat, a nyári sütemények és frissítő ízek kapják a főszerepet. Június 30-án és július 1-jén a jól ismert, népszerű műsorok nyári epizódjai kerülnek képernyőre.

Címkék: média tv2 lichi tv