2014. július 28.

Új dizájnt kapott a Gentlemen’s Choice

Több mint két és fél éves lappiaci jelenlét után 2014 júliusától új dizájnnal jelenik meg a Panoráma 12. Kft. gondozásában kiadott férfimagazin.

Több mint két és fél éves lappiaci jelenlét után 2014 júliusától új dizájnnal jelenik meg a Panoráma 12. Kft. gondozásában kiadott prémium férfimagazin.

A kifejezetten vállalatvezetőknek, topmenedzsereknek, illetve a gazdasági élet egyéb magasan kvalifikált szereplőinek szánt kiadvány 2011 decemberében jelent meg először, azóta változatlan grafikai dizájnnal volt jelen a piacon.

A logó- és layout-frissítés célja egyrészt, hogy könnyedebb hangnemet üthessen meg a kiadvány a tördelési eszközök által, másrészt, hogy kielégítse az egyre inkább a magazin bázis-olvasórétegét adó fiatal, harmincas-negyvenes topmenedzserek vizuális igényeit - írja a kiadó közleménye.

„A magazin új látványvilága érintetlenül hagyta a jól bevált rovatstruktúrát, és bár fókuszpontjainkat továbbra is a gazdasági és autós tartalmak jelentik, első megújult, július-augusztusi lapszámunkban kiemelt helyet szántunk az évszakban nagyobb érdeklődést kiváltó divatnak és gasztronómiának. Az új dizájnelemek megalkotása során igyekezetünk finoman összehangolni a klasszikus értékeket a mainstream eszközök friss szellemiségével, ami állandó hirdetőpartnereink visszajelzéseiből úgy tűnik, sikerült is” – tájékoztat Mátyás Péter főszerkesztő.

A kiadó közlése szerint a kéthavonta nyomtatott 10 000 példányból 7500 db kerül kereskedelmi forgalomba a kiemelt értékesítési pontokon (benzinkutak, Inmedio-Relay hálózat), a fennmaradó mennyiség ingyenes terjesztésben jut el a magasan képzett, valamint az átlagosnál magasabb jövedelmi szinttel rendelkező célcsoporthoz.

„Az új dizájn kialakításánál alapvető fontosságú volt figyelembe vennünk, hogy a prémium terjesztési pontjainkra, Andrássy úti luxusüzletekbe – Ermenegildo Zegna, Madison Perfumery Budapest, S.T. Dupont, Boggi, Alberto Guardiani, stb. –, luxuséttermekbe és -szállodákba kikerülő kiadvány vizuálisan ne elüssön, hanem belesimuljon abba a miliőbe, amelyben kínálják” – tájékoztat Pécsi Balázs művészeti vezető.