2019. február 01.

Új magazinműsor lesz látható az RTL Klubon

Február 3-tól minden vasárnap jelentkezik a Kalandozó, az RTL Klub legújabb magazinműsora Tuka Niki műsorvezetésével.

Új magazinműsort láthatnak a nézők február 3-tól minden vasárnap az RTL Klubon. A Kalandozó mindent megmutat, amit érdemes látni, megkóstolni és kipróbálni. Legyen szó kultúráról, utazásról vagy gasztronómiáról ebben a magazinműsorban mindenki megtalálja a számára izgalmas, érdekes, szórakoztató témákat - áll közleményben.

A színes, változatos témákon Tuka Niki műsorvezető kalauzolja végig a nézőket, aki olykor egy-egy közismert személyiség mindennapjaiba is bepillantást nyer a Kalandozó kameráival. Tuka Niki évekig dolgozott szerkesztő-riporterként, többéves tapasztalatot szerzett a kamera előtt és mögött egyaránt.

"Önálló műsorom eddig még nem volt, ezért nagyon boldog és egyben nagyon izgatott voltam, amikor megtudtam, hogy én leszek a Kalandozó háziasszonya" - árulta el a műsorvezető, aki izgalmas témákkal és fantasztikus helyszínekkel várja majd a nézőket.

"A Kalandozó egy hiánypótló magazinműsor a kereskedelmi csatornák kínálatában, hiszen utazással, gasztronómiával és kultúrával egyaránt foglalkozik. Megmutatjuk például, hogy hol készülnek Magyarországon a legfinomabb kézműves sörök, de azt is, hogy hova érdemes utazni a következő hosszú hétvégén. Néhány hete kezdtük el a forgatást és a stáb több városra is rácsodálkozott már, ugyanis fantasztikus rejtett kincsekkel vagy éppen lenyűgöző helyi történetekkel találkoztunk. A szlogenünk szerint mindent megmutatunk, amit érdemes látni, kipróbálni vagy megkóstolni. Így azoknak ajánlanám a műsort, akik szeretnék jobban megismerni az országot, akik szeretnék megtudni, hogy melyek a legújabb kulturális programok vagy éppen gasztronómiai trendek" - mondta Tuka Niki, aki most vasárnap 11:45-től várja a nézőket a Kalandozóval.