2015. április 13.

Új sorozatok a Telenor MyTV-n

A szolgáltatás új, férfiaknak szóló tematikus műsorcsomaggal is bővül.

A Telenor idén januári felmérése szerint a felhasználóknak már 41%-a szokott videókat nézni okostelefonján. A kikapcsolódás e formájára a férfiak egyelőre valamivel nyitottabbak, mint a nők: 49%-uk válaszolta, hogy telefonját szokta videók nézésére használni, szemben a nők 26%-os arányával.

Erre reagálva a MyTV online televíziós szolgáltatás mostantól új, kifejezetten a férfi felhasználókra szabott műsorcsomaggal bővül. A három tematikus csatorna élő adásához korlátlan hozzáférést nyújtó új csomag az első 3 hónapban 0 forintért fizethető elő.

A DocuBox ismeretterjesztő csatorna természetfilmek, saját gyártású és díjnyertes dokumentumfilmek széles kínálatát nyújtja. A harcművészetek rajongóinak szól a FightBox, ahol a kevert harcművészetek (MMA), a boksz, a birkózás, a karate és sok más sportág meccseit kísérhetik figyelemmel. A Fast&Fun extrémsport-csatorna pedig az autóversenytől kezdve a motokrosszon át a snowboardig közvetít különféle versenyeket és show-kat.

A női nézők számára a nekik szóló csomagban mostantól a 360 Tune Box is elérhető. A csatorna kifejezetten csak feltörekvő, a világhír kapujában álló nemzetközi zenészek videóit játssza. Emellett a Tévétár csomagban számos csatorna, többek között a STORY4, a STORY5, a Filmbox, a Filmbox Plus és a Filmbox Prémium műsora nézhető vissza mostantól.

A műsorcsomagok mellett a videótár is bővül. A Blacklist – A feketelista teljes első évada elérhető mostantól a MyTV-ben, és elsőként itt látható a Breaking Bad 4. és 5. évada is.