2020. május 21.

Újra képernyőn a Három hónap jegyesség kedvenc párjai

A Három hónap jegyesség című sorozat rajongói karantén idején sem maradnak kedvenc szereplőik nélkül. A TLC felkereste a műsor régi és jelenlegi résztvevőit és utánajárt, hogyan viselik a vírus okozta bezártságot.

A Három hónap jegyesség párjainak kapcsolatát már sok minden próbára tette, többek között a távolság, kulturális és vallási különbségek, szkeptikus családok és a nyelvi akadályok. Most viszont az ő szerelmi életük és mindennapjaik is új kihívással kerültek szembe: egy egész bolygót érintő világjárvánnyal.

A különkiadásban a TLC régi párokat és egyéni szereplőket visz képernyőre a sorozat 2014-es indulásától kezdve egészen máig, hogy megtudja, hogyan befolyásolja életüket a COVID-19. A szereplők által felvett videók és távoli interjúk kombinációján keresztül ismerhetik meg a nézők, hogyan dolgozzák fel a járvány okozta különleges helyzetet.

„Az elmúlt hat év során a TLC közel 34 országon keresztül utazva mutatta be, ahogy a párok megküzdenek a távolsággal és egyéb akadályokkal − úton a szerelem felé. De ahogy a világ többi része, ők sem álltak még szembe ilyen jellegű kihívással. Sok rajongó kíváncsi arra, hogy a kedvenc párjai és szereplői hogyan töltik a napjaikat a krízis idején, így megkértük őket, hogy vegyék videóra és osszák meg velünk a karanténban töltött idejüket. A történeteik tükröt mutatnak a világnak. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy kinyitották az otthonukat és szívüket a TLC nézői felé, még ebben a példa nélküli időszakban is" – nyilatkozta Howard Lee, A TLC elnöke és vezérigazgatója.

Címkék: média TLC