2014. november 27. Böngészőben nézem meg.
A médiapiacon az ünnepek alatt sem állt meg az élet, a TV2 és az RTL például ádáz küzdelmet folytatott a nézőkért. Ha tudni akarja, hogy a Reszkessetek betörők!-széria ültetett le több nézőt a képernyők elé, vagy Bud Spencer hasított, kattintson ide. Boldog új évet kívánunk, és további jó olvasgatást.
Egy (nem) vicces Class FM-adás margójára
A Class FM reggeli adásában a három műsorvezető – Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János – az ELTE füredi gólyatáborában megerőszakolt lány történetén viccelődött. Botrány kerekedett az ügyből, hatósági eljárás indult. Koltay Andrást, a Médiatanács tagját, médiajogászt és Balogh Lídiát, a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség szakértőjét, az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának tudományos segédmunkatársát kérdeztük.
Elolvasom a teljes posztot
Médiapiac
Grenoble nemet mond a közterületi reklámfelületekre
A város vezetése szerint egyre agresszívebb lesz a közterületi kommunikáció, míg a JCDecaux a bevételek mellett a lakók tájékoztatásával érvel.
Elolvasom a teljes posztot
Médiapiac
Reklámkerülő eszközre gyűjtenek
A Playmute lehetővé tenné, hogy a reklámszünet alatt kedvenc alkalmazásainkkal töltsük az időt.
Elolvasom a teljes posztot
Médiapiac
Pert nyert az Index
A Fővárosi Törvényszék első fokon elutasította a közszolgálati hírosztály vezetőjének a hírportál ellen benyújtott keresetét.
Elolvasom a teljes posztot
Marketing
A Groupama Aréna PR-ügynökséget választott
Az Eurolex Consultingot bízta meg kommunikációs feladatainak ellátásával a Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Unlimited Stadium Solutions Kft.
Elolvasom a teljes posztot
Médiapiac
Izgalmas a Welt am Sonntag olvasóinak élete
Digitália 2014
A Digitália '14 konferencia a Médiapiac.com, testvéroldalunk, a Márkamonitor.hu és a Smartmobilt jegyző Endless Solutions digitális üzletfejlesztéssel foglalkozó konferenciája. Kifejezetten nem a felhabosított kommunikációs divatok és a technológia bűvöletében. Fókuszban a digitális marketing, a digitális üzletfejlesztés, a digitális piacépítés, ahogyan a marketingesek látják.
Tovább
Médiapiac
Ilyen az a táska, amit a Peugeot-nak terveznek
Rövid hírek
» November 24-én, egy év kihagyás után tért vissza a Showder Klubba Kiss Ádám.
» Gigantikus, interaktív óriásplakáttal támad a Google
Ha nem szeretne több ilyen hírlevelet kapni, akkor leiratkozhat.