Fődíjat nyert az Apró mesék Izmirben (videó)

Fődíjat nyert az Apró mesék Izmirben (videó)
2020. október 22.

Szász Attila romantikus szélhámosfilmje nyerte a Balkán Panoráma Filmfesztivál fődíját Törökországban. A Kerekes Vica, Szabó Kimmel Tamás és Molnár Levente főszereplésével készült magyar alkotást korábban Várnában és Pármában is díjazták a nemzetközi seregszemlék.

Magyar filmalkotásokat díjaztak Spanyolországban és Varsóban

Magyar filmalkotásokat díjaztak Spanyolországban és Varsóban
2020. október 20.

Magyar sikerekkel zárult a Sitges-i Nemzetközi Fantasztikusfilm Fesztivál Spanyolországban és az A-kategóriás Varsói Nemzetközi Filmfesztivál is: a borzongató mozifilmek nagy presztízsű nemzetközi seregszemléjén a Drakulics elvtárs című filmért Bodzsár Márk a legjobb forgatókönyv díját nyerte, Lengyelországban Felméri Cecília Spirál című filmjét elismerő oklevéllel, Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című alkotását FIPRESCI díjjal jutalmazták.

Ünnepi programok a Fonó Budai Zeneházban

2020. december 23.

Január 2-ig online programokkal: koncerttel, lemezbemutatóval, a pásztorság zenei és táncos hagyományait bemutató esttel, jazzelőadással várja közönségét a Fonó Budai Zeneház.

Nem érdekelnek az érveik, én tapasztalatból ítélem meg a sajtószabadságot. - S., hozzászóló a Mérték Médialemező Műhely oldalán