2020. október 15.

Beat néven új online rádió indult

A beatradiohungary.hu oldalán keresztül éjjel-nappal szól a rádiózás legújabb hazai alternatívája.

Az új műsorszolgáltató célja hallgatói igényekre reagálva, közösséget építve támogatni a hazai könnyűzenei élet fejlődését - olvasható a Hangfoglaló honlapján.

A Beat csapatának kiemelt fontosságú teret biztosítani a fiatal tehetségeknek, játszani az ismertebb előadók méltatlanul perifériára szorult alkotásait és bemutatni a külföldi zenei élet leginspirálóbb műveit.

"Fontos, hogy teret biztosítsunk fiatal tehetségeknek. Miközben meggyőződésünk, hogy az ismertebb előadóknak is rengeteg olyan gyöngyszem van a tarsolyukban, amiket az általános szerkesztési elvek miatt kevesen ismerhettek meg" - nyilatkozta Rédl Ádám, a rádió vezetője.

Az újonnan indult online rádió műsorán a hallgatók többek között találkozhatnak a Fish!, a Quimby, az Esti Kornél, Szeder, Petruska, a Hiperkarma, az aurevoir. és az Ivan and the Parazol dalaival is. Az egyedülálló zenei szövet mellett minden hétköznap tíz és tizennyolc óra között Szabó István műsorvezető várja a hallgatókat, a csatorna októbertől pedig további egyedi, minőségi, valamint szakmai műsorokkal színezi majd a digitális teret.

A Beat elérhető a www.beatradiohungary.hu-n, a NKA és a Hangfoglaló netes felületein, valamint a Beat saját Facebook oldalán és hamarosan saját fejlesztésű alkalmazásában is.