2015. február 02.

Hallgasson Médiapiac-podcasteket!

Régi tartozásunkat törlesztettük most a közönségünk felé.

2011 óta készítjük a Médiapiac rádióműsort a 90.9 Jazzy Rádióban. A műsor minden kedden este 8 órától hallható. Biztosan sokan ülnek akkor még a kocsiban rádiót hallgatva, de azokra is gondoltunk, akiknek nem testhez álló ez a forma. Korábban kisebb-nagyobb intenzitással feltöltöttük utólag a site-ra a műsor zenés (reklámoktól, hírektől megfosztott) verzióját, de éreztük, hogy ez nem az igazi.

Ahogyan a site megújulásakor írtuk, újragondoltuk a rádióadások netes tálalását, és Tóth Peti segítségével igazi podcastek készültek a felvételekből. A podcastek egy része már az új Médiapiac indulásakor fenn volt az oldalon, mostanra utolértük magunkat, és a múlt heti adás kivételével minden felkerült. (E héten pedig ismétlés van technikai okokból.)

A podcastjeink itt érhetőek el: https://www.mediapiac.com/podcast/

Aki pedig közvetlenül a Soundcloudon akar követni minket, ide kattintson: https://soundcloud.com/mediapiac

(Még egy töredelmes vallomás ide kívánkozik a végére: sajnos 4-5 adás elveszett a hosszú úton és a fájlok ide-oda pakolgatása közben, amit őszintén sajnálunk, de így is maradt több mint 120;)

Kellemes és hasznos podcasthallgatást kívánunk!

Házhoz viszi a könyveket az időseknek több könyvtár

2 napja

Házhoz viszi a könyveket az időseknek az ország több bibliotékája. Könyvtárosok online mesét olvasnak a négy fal közé szorult gyerekeknek, az otthon maradt felnőtteknek pedig könyvtári podcastokat ajánl a könyvtárak - írja az MTI.