2020. november 18.

Kódolatlanul nézhetik a National Geographic műsorait a mindigTV nézői

Díjmentesen érhető el a csatorna december 14.-ig.

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a megújult mindigTV szolgáltatás nézői díjmentesen érhetik el a National Geographic csatorna műsorait december 14.-ig.

Tutanhamon titkai, dokumentumfilm a brit királyi családról és titokzatos elátkozott helyek várják a nézőket a NatGeo műsorán.

A Tutankhamon titkaiból megtudhatjuk miről "mesél" a bebalzsamozott fáraó. Bár a legendás uralkodó, Tutankhamon sírját a régészek az elmúlt években már tüzetesen átvizsgálták, a több mint háromezeréves szarkofág még sok meglepetést tartogat.

Milyen ember II. Erzsébet, és melyek voltak uralkodása eddigi legfontosabb, legfelemelőbb, vagy épp legnehezebb pillanatai? A II. Erzsébet: Egy királynő portréja című, csak a NatGeón látható lebilincselő dokumentumfilm ezekre a kérdésekre keres választ archív felvételek és személyes hangú interjúk segítségével.

II. Erzsébet portréja után jön a Diana: Saját szavaimmal című film, amely a walesi hercegné életét, legbelső gondolatait mutatja be a vele készült interjúkon keresztül. A rendkívüli dokumentumfilmben Diana őszintén vall az érzelmeiről és a legbelső gondolatairól – a felvételek döntő többsége most kerül először a nyilvánosság elé.

A National Geographic novemberi sorozataiban „átélhetjük” azt is, milyen börtönbe kerülni egy idegen országban (Bekasztlizva külföldön), megismerhetjük a tudósok véleményét arról (Vírusvadászok), hogy a Covid-19 vajon „csupán” előfutára-e egy még súlyosabb járványnak? A világháborúk eseményei iránt érdeklődőknek az Élet a II. világháború árnyékában és A Harmadik Birodalom építményei nyújtanak hiteles információkat.

Decemberben jön az Elátkozott helyek atlasza, amelyben Sam Sheridan író-kalandor a világ néhány sötét, sokak által egyenesen elátkozottnak tartott helyére látogat. Mi igaz a híres a babonákból és mendemondákból? Valóban éltek ezek a rémmesébe illő alakok és megtörténtek ezek a különös, megmagyarázhatatlannak tűnő esetek? Sam Sheridan ezt kutatja Drakula kelet-európai szülőhelyétől a Bermuda-háromszögig és a louisianai mocsarakig a helyi folklórba, hagyományokba és átkokba veszélyesen belegabalyodva.