Mi fogyott legjobban az elmúlt hónapokban?

Mi fogyott legjobban az elmúlt hónapokban?
Hegyi Henrietta2020. május 19.

Mind tudjuk, hogy a liszt elfogyott márciusban, a kézfertőtlenítők és arcmaszkok ára pedig irreálisan megemelkedett. A járvány miatt kialakult pánik, majd pedig elszigetelődés időszaka azonban ennél jóval sokrétűbben hatott a kereskedelemre. Cikkünkben külföldi és magyar példákat is bemutatunk.

Fedezzük fel videós sétákkal a Fiumei úti sírkertet!

Fedezzük fel videós sétákkal a Fiumei úti sírkertet!
Bodnár Erika2020. május 18.

A veszélyhelyzet kialakulását követően a Nemzeti Örökség Intézete is törölte tervezett programjait, köztük a Fiumei úti sírkertben meghirdetett idegenvezetői sétáit is. Azonban, a NÖRI a Fiumei úti sírkert Facebook oldalán és a saját Youtube csatornáján virtuális sétákat tett és tesz folyamatosan közzé, hogy a sétákat kedvelők és a sírkertet felfedezni vágyók továbbra is meghallgathassák az ott nyugvókról szóló érdekes történeteket.

Nem lehetetlen megszólítani a nézőket, de nehéz

Nem lehetetlen megszólítani a nézőket, de nehéz
Szebegyinszki Szilvia2020. május 13.

A koronavírus sokakat ültet le újra a televízió elé, ugyanakkor a fogyasztók elérése nehezebb ebben a helyzetben, mint valaha. Gerlei Gyöngyvérrel, az Antenna Hungária kereskedelmi igazgatójával beszélgettünk arról, hogyan érinti a televíziós szolgáltatókat a járvány.

COVIDŐS mémek – Idősekkel kapcsolatos mémek a járvány idején

COVIDŐS mémek – Idősekkel kapcsolatos mémek a járvány idején
Káldy Márton2020. május 13.

A mémek legalapvetőbb tulajdonságai közé tartozik, hogy azonnal és jellemzően iróniával reflektálnak az aktuális eseményekre. Napjaink meghatározó eseménye kétségtelenül a COVID-19 járvány, amely az emberek mindennapjain túl a mémek „világát” is uralja. De milyen tükröt tartanak elénk, hogyan mutatják a nemzedékek együttműködését a mémek? Ennek jártunk utána!

Online tájékoztatás veszélyhelyzet idején

Online tájékoztatás veszélyhelyzet idején
Rákóczy Zsuzsanna2020. május 9.

A magyarországi önkormányzatok kétharmadában a rendkívüli helyzet nem ösztönzött figyelemfelkeltő online kommunikációt, bár alig vannak néhányan, akik egyáltalán nem beszélnek a koronavírus-járványról az online felületeiken. A leginkább veszélyeztetett időseket csupán minden második önkormányzat szólítja meg külön.

Számíthatnak az Eisbergre a hétköznapi hősök

2020. július 7.

Az Eisberg Hungary Kft. az elmúlt hónapokban hetente szállított salátát a veszélyhelyzet főszereplőinek, a kórházi dolgozóknak a „Hősöknek főzünk!” akció keretében .