Pandémia a VUCA World-ben II.

Pandémia a VUCA World-ben II.
Bodnár Erika2020. április 27.

Dr. Szilágyi Judit, a Comeandgrow tanácsadó cég ügyvezető igazgatója, üzleti coach, a FranklinCovey Magyarország szenior trénere. A szakember, aki a vállalati kultúra fejlesztésének elkötelezett híve, a Médiapiacnak adott interjú második részében arról beszél, hogy hogyan segíti át egy jó vezető a pandémia miatt kialakult helyzeten a csapatát, hogy mik lehetnek a hosszútávú hatások a cégkultúrában, és hogyan hatott a járvány munkavállalói lojalitásra.

„Az e-kereskedőknek nagy lendületet adott a mostani helyzet”

„Az e-kereskedőknek nagy lendületet adott a mostani helyzet”
Médiapiac2020. április 25.

A koronavírus idején egy naponta frissülő, a magyar piacra vonatkozó, saját adatokat tartalmazó helyzetjelentést publikál a HD marketing. Mint azt a Médiapiacnak elmondták, az E-kereskedelmi Helyzetjelentéssel a céljuk, hogy segítsék a piac szereplőit, ezért rendszeresen összegyűjtik a közösségi kommunikáció, a hirdetések és a hírlevelezés területére vonatkozó javaslatokat, hogy választ kapjanak a kérdésre: hogyan lehet hatékonyan kezelni ezt a marketing szempontból is jelentős kihívást jelentő időszakot.

Pandémia a VUCA World-ben I.

Pandémia a VUCA World-ben I.
Bodnár Erika2020. április 23.

Dr. Szilágyi Judit, a Comeandgrow tanácsadó cég ügyvezető igazgatója, üzleti coach, a FranklinCovey Magyarország szenior trénere. A szakember, aki a vállalati kultúra fejlesztésének elkötelezett híve, a Médiapiacnak adott interjú első részében arról beszél, hogy mire tanít minket egy világjárvány, mi az a VUCA, és mit jelent az agilis cégvezetés a pandémia idején.

„A magyar fogyasztók nagyra értékelik a proaktív kommunikációt”

„A magyar fogyasztók nagyra értékelik a proaktív kommunikációt”
Médiapiac2020. április 21.

2020 áprilisától, azaz a kijárási korlátozás első napjaitól kezdődően heti rendszerességgel méri az Ipsos a koronavírus fogyasztói magatartásra gyakorolt hatásait. Ténylegesen használható, napi gyakorlatba átültethető eredményeket, javaslatokat adnak át az ügyfeleikre és az iparágra szabva, speciális esetekben pedig már az adott márkával kapcsolatos változásokat, alakuló percepciókat is monitorozzák. De vajon mi hívta életre a kutatássorozatot, milyen módszertannal dolgoznak, és milyen markáns eltéréseket azonosítottak eddig? Kiderül a vállalat két szakemberének, Földes Annamáriának és Balogh Sárának a Médiapiacnak adott interjújából.

#NektekSzólATaps ma

#NektekSzólATaps ma
2020. április 7.

Április 7-e van, az egészségügyi világnap. Ebből az alkalomból a RAS esti tapsolásra buzdítja az olvasóközönségüket: ma 20 órakor szóljon a taps az egészségügyi dolgozóknak!

A kép itt tekinthető meg