Digitalizáció a válság után - Milyen lesz a világ?

Digitalizáció a válság után - Milyen lesz a világ?
Hegyi Henrietta2020. május 2.

Az ENSZ Főtitkára szerint a válság utáni világ még digitalizáltabb lesz, és ez felgyorsítja a földgömb déli féltekén élő többmillió ember belépését a kibertérbe. Ennek és a digitalizációs hullám nyugati ágának is beláthatatlan következményei lesznek.

Így segíthet 5 perc alatt a Fedél Nélkül munkatársainak

Így segíthet 5 perc alatt a Fedél Nélkül munkatársainak
Hegyi Henrietta2020. május 1.

Az elmúlt hónapokban szerencsére sokan adakoztak az utcalapnak, de az adományokra a járványügyi helyzet elhúzódása miatt egyre nagyobb szükség van Kepe Róbert, a Fedél Nélkül főszerkesztője szerint. Aki akár csak ezer Forinttal segít, az egy kiszolgáltatott, dolgozó ember megélhetését menti meg. Mutatjuk, hogyan.

Mi történik azokkal a gyerekekkel, akik nem jutnak internethez?

Mi történik azokkal a gyerekekkel, akik nem jutnak internethez?
Hegyi Henrietta2020. április 29.

Világszerte nagy problémát okoz a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban, hogy sok család egyszerűen nincs felkészülve a távoktatásra.Talán nem is gondolnánk, de ez a probléma nem csak a fejlődő országokat érinti, hanem például az Egyesült Államokat és persze Magyarországot is. Milyen eszközöket használnak a kapcsolattartásra, akiknek nincs lehetőségük az igénybe venni az internetes oktatást? Mennyire segít a hagyományos média?

Pandémia a VUCA World-ben II.

Pandémia a VUCA World-ben II.
Bodnár Erika2020. április 27.

Dr. Szilágyi Judit, a Comeandgrow tanácsadó cég ügyvezető igazgatója, üzleti coach, a FranklinCovey Magyarország szenior trénere. A szakember, aki a vállalati kultúra fejlesztésének elkötelezett híve, a Médiapiacnak adott interjú második részében arról beszél, hogy hogyan segíti át egy jó vezető a pandémia miatt kialakult helyzeten a csapatát, hogy mik lehetnek a hosszútávú hatások a cégkultúrában, és hogyan hatott a járvány munkavállalói lojalitásra.

#NektekSzólATaps ma

#NektekSzólATaps ma
2020. április 7.

Április 7-e van, az egészségügyi világnap. Ebből az alkalomból a RAS esti tapsolásra buzdítja az olvasóközönségüket: ma 20 órakor szóljon a taps az egészségügyi dolgozóknak!

A kép itt tekinthető meg