Nem megy a munka home office-ban? Mutatjuk, mik a lehetőségek!

Nem megy a munka home office-ban? Mutatjuk, mik a lehetőségek!
Hegyi Henrietta2020. április 2.

Az otthoni munka főleg azok számára lehet különösen nehéz, akik most tapasztalják meg először. Cikkünkben előbb bemutatunk néhány nemzetközileg ismert tippet, majd pedig négy otthonról dolgozó, a médiával kapcsolatos területeken tevékenykedő szakemberhez fordulunk tanácsért.

Milyen módszerekkel és kommunikációval lehet felülkerekedni a válságon?

Milyen módszerekkel és kommunikációval lehet felülkerekedni a válságon?
Hegyi Henrietta2020. március 31.

Már március első felében világossá vált, hogy a koronavírus járvány hosszú távon is hatással lesz a világgazdaságra. Sokkal kevesebbet lehet tudni azonban arról, hogy milyen lesz pontosan ez a hatás és hogyan érdemes egyáltalán kezelni? Négy ismert, hazai válságkommunikációs szakembert kérdeztünk meg arról, hogyan teljesítünk eddig, „fekete hattyúnak” számít-e a jelenlegi válság, milyen elméleti és gyakorlati tanácsaik vannak és hogyan lehet nyertesként kikerülni a krízisből.

„A fogyasztók helyzete nem könnyű”

„A fogyasztók helyzete nem könnyű”
Médiapiac2020. március 29.

A Deloitte Legal ügyvédi iroda versenyjogi csoportjának vezetője, dr. Miks Anna szerint mindig az adott terméktől és a reklámállítástól függ, hogy mit lehet jogszerűen kijelenteni a kereskedelmi kommunikációban, ugyanis nincs általános válasz, esetről esetre dönthető el, hogy mi a jogszerű és mi nem az. De vajon hogyan lehet a koronavírus-helyzetben jogszerűen reklámozni, milyen eszközök állnak a márkák és a fogyasztók rendelkezésére, hogy tisztában lehessenek az alapvető szabályokkal azért, hogy egy hirdetés vagy vásárlás alkalmával megfontoltan dönthessenek? Kiderül a szakember Médiapiacnak adott interjújából.

Maszkos plakátkampányba kezd a #veddahazait

2020. május 19.

Már több mint ötven cég csatlakozott a Magyar Termék Nonprofit Kft. itthon előállított termékek vásárlására ösztönző mozgalmához. A „Vedd a hazait! Védd a hazait!” akció most maszkos plakátkampányba kezd.

A MOL is bekapcsolódik a koronavírus kutatásba

2020. május 19.

A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésében 9 városból származó szennyvízmintákkal indul kutatómunka a SARS-CoV-2 vírus kommunális szennyvizekből történő kimutatására.

Segíts azzal, amire gyermekeidnek már nincs szüksége!

2020. május 18.

Tavaly nyár óta háromezernél is több résztvevő több mint 450 halmozottan hátrányos helyzetű gyermeket nevelő óvodát, így közel 30.000 gyermeket segített az Örökbe fogadok egy ovit! kezdeményezésen keresztül.